CURS D'OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Escrito por adm1n Publicado en

Adreçat a persones joves en atur, usuàries d'un itinerari integral d'inserció

lnformació, inscripció i realització: IFOC - AJUNTAMENT DE CALVIA

Adreça: Diego Salvá Lezaún, 2, Palmanova 

Persona de contacte: Catalina Escanelles Tel.: 971 13 46 13

De dilluns a divendres de 8:30 a 14:30h.

Gràcies a la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE)

 

Família professional: Hostaleria i turisme ( Nivell 1)

Competència general: Efectuar operacions auxiliars d'aprovisionament, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids col·laborant, al seu nivell, en el servei d'aliments i begudes. 

Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional en l'àrea de restauració d'entitats dedicades a la preparació i servei de menjars i begudes, en entitats de naturalesa pública o privada amb independència de la seva forma jurídica de qualsevol mida.  

Desenvolupa la seva activitat per compte aliè i depenent, si escau, funcional o jeràrquicament d'un superior. En el desenvolupament de l'activitat professional s'apliquen els principis d'accessibilitat universal i disseny universal o disseny per a totes les persones d'acord amb la normativa aplicable.

Ocupacions o llocs de treball relacionats

- Ajudant/a de bar 

- Ajudant/a de cambrer/a

- Empleat/da de sala en petits establiment de restauració 

Requisits dels alumnes: Adreçat a persones joves en atur, usuàries d'un itinerari integral d'inserció. 

lnformació, inscripció i realització: IFOC - AJUNTAMENT DE CALVIA

Adreça: Diego Salvá Lezaún, 2, Palmanova 

      

Agenda de Actividades

No upcoming events

NOVEDADES IFOC

 Lanzamiento nueva plataforma de formación on-line 

Cursos Formación