Aquest matí s’han lliurat els diplomes als becaris i becàries que han finalitzat la seva formació a diferents departaments de l’Ajuntament de Calvià i empreses que han col·laborat amb les Beques Get Experience, Projecta’t i Becalvià.

En total, han estat 39 joves estudiants o acabats de titular que han realitzat aquestes beques. 18 persones s’han format durant 10 mesos a través de les beques Get Experience i Projecta’t i 21 joves han realitzat la beca Becalvià 2019 en empreses privades i en serveis municipals.

En el transcurs de l’acte de lliurament dels diplomes, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha destacat que aquestes beques que ofereix l’Ajuntament de Calvià «Són una oportunitat i un trànsit necessari i fonamental entre la formació i la vida laboral», afegint que «invertir en persones, en la seva formació i en la seva capacitació és invertir en un futur millor». Rodríguez Badal els ha desitjat molta sort i ha agraït la col·laboració de la Universitat dels Illes Balears en la realització de les beques.

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha incidit en aquesta cooperació assenyalant que l’Ajuntament de Calvià «sempre ha estat exemple perquè altres municipis s’impliquessin també en la col·laboració entre la Universitat i les administracions locals, ja que la primera llavor la va sembrar l’Ajuntament de Calvià». El rector de la Universitat de les Illes Balears s’ha dirigit finalment als joves becats dient-los que poden «estar orgullosos de la nostra Universitat, que ha estat qualificada, per primera vegada, en el top 500 del Rànquing de Xangai».

El batle i el rector de la UIB han lliurat els diplomes juntament amb la tinent de batle d’Educació i Ocupació, Olga Granados, en un acte al qual han assistit, també, membres de la Corporació municipal i caps dels departaments en què es s’han realitzat les formacions.

Compartir