Data: Diluns 25 de maig

La situació generada per l’evolució del Coronavirus COVID-19, ha suposat l’adopció de mesures de salut extraordinàries per les autoritats de Salut Pública que inclouen, entre altres, el tancament de centres educatius i activitats relacionades amb atenció de majors.

Addicionalment, i respecte al termini actual comprès entre el 16 de març i el 7 de juny, es requereix l’adopció d’altres mesures que conjuminin la protecció de la salut de totes les persones usuàries de l’IFOC, i la responsabilitat de l’administració d’estar més a prop que mai al servei de la ciutadania.

En virtut de tot això s’estableixen les següents mesures:

EN RELACIÓ A l’ATENCIÓ PRESENCIAL EN LES OFICINES DE PALMANOVA:

Queda interromput el servei d’atenció al públic en aquestes dependències municipals.

RESPECTE A LES ACCIONS DE FORMACIÓ:

1.- Es retarden les accions formatives en IFOC en execució. De moment el termini establert és entre el 16 del març al 7 de juny.

2.- Es posposen les accions formatives l’inici de les quals estava previst des del 16 de març fins al 7 de juny. Es reprogramessin les accions i es traslladaran a altres dates i horaris.

Els programes del IFOC en matèria de qualificació inicial dependents de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca estan afectats per les directrius procedents d’aquesta entitat.

Els programes de l’IFOC en matèria d’accions formatives de les convocatòries de persones desocupades, itineraris integrals d’inserció, així com la formació emmarcada dins de les convocatòries de formació dual: programes mixtos estan afectats per les directrius remeses des del SOIB divendres passat 13 de març.

Per a qualsevol dubte o qüestió en matèria de formació, preguem contacti amb el correu electrònic: formacio@ifoc.es o trucant al telèfon 971 13 46 13 de 8:00 a 15:00 hores

EN MATÈRIA D’OCUPACIÓ, EMPRENEDORIA I ORIENTACIÓ:

S’anul·la l’atenció presencial fins a un altre avís. Es mantindrà l’atenció per mitjans telemàtics en horari de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres.

Per a accedir als nostres serveis, només has d’entrar en www.ifoc.es/ambtu, telefonar al 971 13 46 13 o contactar amb les diferents àrees a través de:

  • Agència de Col·locació: intermediacion@ifoc.es 
  • Orientació de joves: empleatjove@ifoc.es, whatsapp 662 10 54 79
  • Emprenedoria: emprendedores@ifoc.es   

Per a programes de contractació subvencionats pel SOIB:

Recorda que és aquest organisme qui estableix les directrius a seguir, davant qualsevol dubte respecte als programes SOIB Visibles, SOIB JOVE Qualificats, SOIB Desenvolupament Local i SOIB Dóna, contacta a través del correu electrònic: convocatorias@ifoc.es 

RECORDA! La teva demanda d’ocupació amb el SOIB es renova automàticament fins al 30 de septembre. Si has de donar-te d’alta com a demandant, has de contactar a través del 971 225 791 o el 012, o sol·licitant una cita virtual en: www.soib.es.  

Si necessites informació sobre prestacions i ajudes per desocupació, contacta amb el SEPE. Els telèfons són 900 812 400 i el 971 998 798 o demana cita virtual a través de Cita prèvia SEPE

Per a informar-te de les ajudes dirigides a emprenedors i empreses, pots accedir al nou servei per donar suport a les persones que tenen un negoci en règim d’autònom o enviar un correu electrònic a coronavirus@ifoc.es.

Si ja ets usuari del nostre serveis, t’aconsellem que utilitzis el correu electrònic del nostre personal tècnic amb el qual contactes habitualment. El personal de l’IFOC es mantindrà el contacte directe amb tu per a informar-te tant de l’esdevenir dels nous esdeveniments, com del restabliment dels serveis.

Entra en les nostres xarxes socials d’Instagram, Twitter, Linkedin i Facebook, on trobaràs diferents informacions i consells sobre gestions laborals, com afrontar el confinament, millorar el teu perfil professional durant la quarantena i molt més:

www.facebook.com/ifocalvia/ 

www.instagram.com/ifocalvia/ 

Twitter: @ifocalvia

https://es.linkedin.com/company/ifoc

Compartir