L’Ajuntament de Calvià organitza, mitjançant l’IFOC, 10 cursos gratuïts en línia sobre les mesures a adoptar front del COVID 19 en els comerços, bars i restaurants per a oferir una reobertura segura tant per a les persones que treballen en aquests negocis com per a la seva clientela.

 

Un total de 100 persones es beneficiaran dels 10 cursos gratuïts, de 8 hores, que es realitzarà mitjançant la plataforma en línia. D’aquesta manera les persones participants podran fer-ho des del seu propi domicili i en l’horari que millor s’adapti a la seva situació personal.

Una formació pràctica, adaptada a l’entorn de treball, amb continguts constantment actualitzats i presentats de manera dinàmica. Els cursos seran impartits per especialistes en prevenció de riscos laborals i sanitaris.

La formació es dirigeix a empresaris, autònoms, treballadors o persones en situació d’atur amb experiència laboral en els sectors de la restauració i el comerç.

Des d’avui les inscripcions als cursos estan obertes mitjançant la web de l’Ifoc www.ifoc.es/ambtu. Visita la Web i formaliza la inscripció.

Compartir