L’acte es realitzarà el pròxim 27 de març d’11 a 12 30 hores a la Sala Palmanova situada al carrer Diego Salvà Lezaun núm. 2 de Palmanova, Calvià, està organitzat per la Unió de Cooperatives de Treball Associat dels Illes Balears (UCTAIB) i l’Associació de Dons Empresàries Cooperativistes de les Illes Balears (ADECOOP) i compta amb el patrocini d’Ajuntament de Calvià i Conselleria de Treball, Comerç i Indústria #SORORITATCALVIÀ

La jornada és gratuïta però requereix inscripció prèvia en aquest enllaç.

L’objectiu de la presentació és donar a conèixer la forma empresarial de la cooperativa de treball associat com una fórmula més igualitària quant a les condicions de treball i l’organització de la vida quotidiana de les persones.

La participació democràtica que regeix les cooperatives permet una estructura funcional que facilita la participació de les dones. Les cooperatives són instruments vàlids per a la integració laboral i social, per la qual cosa les dones no només poden desenvolupar les seves aspiracions laborals, sinó també dur a terme iniciatives empresarials que responen a les seves necessitats i les del seu entorn.

Les dones són un potencial humà i professional per a les cooperatives. El treball en equip és un valor aportat principalment per les dones, que són capaces de contribuir molt positivament en l’àmbit cooperatiu, ja que les seves qualitats i capacitació els permeten desenvolupar el seu treball de manera competent.

Malena Riudavets parlarà de les cooperatives i el paper de la dona en general des de la seva experiència i coneixements com a presidenta d’UCTAIB, vicepresidenta de COCETA i membre del comitè d’equitat de gènere de l’ACI (Aliança Cooperativa Internacional).

Catibel de la Font, tècnica d’orientació de la UCTAIB, presentarà conclusions de l’estudi, aportant dades de participació d’un treball fet des de la rigorositat estadística, però també tenint en compte la percepció i el sentiment real de les persones que han respost el qüestionari.

Finalment, en el col·loqui, els assistents faran les intervencions i preguntes que considerin sobre el cooperativisme en general i el paper de la dona en particular, i així tancar el jornada en un cercle de treball cooperatiu.

La jornada és gratuïta però requereix inscripció prèvia en aquest enllaç.

INSCRIPCIÓ JORNADA
Compartir