Recerca de Finançament

971 134 613

QUÈ OFERIM? 

Un servei de suport a persones emprenedores i empreses en la recerca de finançament.

En funció de les necessitats detectades es busca el producte financer més adequat i es marquen tasques a realitzar, que inclouen en tots els casos les relacionades amb la viabilitat i les específiques de tramitació de l’expedient administratiu, per presentar a l’entitat bancària o avaladora de la finançament.

Actualment des de l’Ajuntament de Calvià IFOC tenim signats convenis amb entitats que permeten l’accés a finançament en condicions avantatjoses:

ISBA

ISBA, per a l’accés a diferents línies de finançament mitjaçant la concessió de garanties avalant les propostes davant els principals bancs i caixes, permetent als emprenedors, autònoms i pimes l’ accés al finançament en las mejores condiciones del mercat.

TREBALL SOLIDARI

Per a l’impuls del Programa CONFIA, que té com a objectiu promoure la inserció sociolaboral de dones a emprenedores a través del suport a iniciatives d’autoocupació amb formació, finançament i acompanyament.

TREBALL SOLIDARI

A través dels Crèdits d’emergència destinats a cobrir situacions d’emergència o necessitats bàsiques que no pugin ser cobertes per una altra mena d’ajudes.

TREBALL SOLIDARI

A través del Crèdit MiEmpresa destinats a empreses i autònoms amb seu a Calvià que travessin dificultats financeres derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Com hi pots accedir?

Share This