A la primera edició es varen recollir més de 15.000 candidatures que varen optar als processos de selecció de 550 llocs de treball

1 de cada 7 persones que va lliurar el currículum va trobar feina

Els dies 21 i 22 de març tindrà lloc la II Fira d’Ocupació i Emprenedoria #empleatCalvia19, després de l’èxit d’assistència a la primera edició organitzada per l’Ajuntament de Calvià, a través de l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) el 2017 , que va comptar amb la participació de 2.000 persones.

A la primera Fira de l’Ocupació i Emprenedoria de Calvià es varen recollir més de 15.000 candidatures que varen optar a processos de selecció dirigits a més de 550 llocs de treball, el que va permetre que 1 de cada 7 persones que varen entregar el seu currículum va poder trobar feina.

Novetats
Aquesta edició comptarà amb una sèrie de novetats com la intensificació de les eines tecnològiques per agilitzar i facilitar els processos. Així, tant les candidatures com les empreses utilitzaran la plataforma d’ocupació de l’IFOC o el web de la Fira per totes les gestions prèvies  (www.empleatcalvia.com i gestionandote.com/agencia/ifoc), i aniran rebent informació actualitzada diàriament a través de les xarxes socials de l’IFOC.

Una altra de les novetats és la celebració a dos espais diferents dels processos de recerca de feina i per trobades d’emprenedoria. El dia 21 de març, s’habilitarà el Poliesportiu Galatzó de Santa Ponça per ubicar fins a 33 estands d’empreses, on es realitzaran les entrevistes de selecció per cobrir ofertes de treball del municipi. El dia 22 de març es reserva l’espai de la Sala Palmanova on, amb el suport d’entitats públiques i privades que donen suport a l’emprenedoria a tot Mallorca, es realitzarà una jornada de conferències, workshops temàtics i dinàmiques de contacte (speed dating i espai coffee break) entre les persones emprenedores assistents.

El contacte directe i les Noves Tecnologies
La Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Calvià va néixer el 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer ofertes laborals del municipi relacionades amb el teixit productiu de Calvià, com el turisme, l’hostaleria, la restauració, el comerç, els serveis a empreses, etc. , i per fomentar l’emprenedoria a través d’una jornada participativa oberta a persones emprenedores, sigui quina sigui la seva situació laboral. Tot això convertint l’esdeveniment en una experiència acollidora (que convidi al contacte entre empreses, entitats i persones) i més humana (substituint cues i aglomeracions mitjançant les noves tecnologies i el foment del contacte interpersonal com a proposta de treball).

Notícia publicada al web de l’Ajuntament de Calvià

Compartir