L’ifoc juntament amb diferents coworkings i entitats de Mallorca, organitza el 22 de març de 9 a 14 hores a la Sala Palmanova, un esdeveniment que s’emmarca en la 2a Fira d’Ocupació i Emprenedoria  #empleatCalvià19

Si vols emprendre, ets un professional per compte propi o una empresa et convidem a participar en les diferents activitats que es realitzaran durant aquest dia. La jornada és gratuïta però requereix inscripció prèvia emplenant aquest formulari.

Hem dissenyat el programa amb la finalitat que adquireixis noves habilitats, comparteixis coneixements, creïs sinergies i facis nous contactes amb altres professionals. Per tot això es faran xerrades i workshops sobre diferents temàtiques empresarials que t’ajudaran a fer créixer la teva empresa, també hi haurà espais de trobada (coffee-break i speed dating) on podràs fer networking.

A continuació t’expliquem amb detall el programa. També pots accedir al contingut complet en aquest enllaç.

PROGRAMA JORNADA EMPRENEDORIA 22 DE MARÇ 2019

09.00 Acreditacions i lliurament de documentació a les persones assistents

09.30 Presentació a càrrec de Dario Espallargas, gerent de l’IFOC

09.45 Conferència inaugural d’Ana Seijo,coworking Wohaby

10.30 Workshops impartits per coworkers i representants de les entitats col·laboradores

12.30 Speeddating

13.30 Conferència d’autònom a empresari: Tres claus i un repte per Alejo Ecoca

14.00 Cloenda a càrrec del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal

09.30 a 13.30 Espai entitats i coworkingsparticipants:  Ajuntament d’Arta, Centre BIT Raiguer, Centre d’Empreses PalmaActiva,Fàbrica Ramis, Fundació BIT, Govern de les Illes Balears,Institut d’Innovació de les Illes Balears IDI, Nidus 39, Wohaby coworking Mallorca,

ACTIVITATS DESTACADES JORNADA EMPRENEDORIA

En la conferència inaugural podràs conèixer eines i recursos útils per a iniciar un projecte i crear una estratègia. També sabràs quins són els punts imprescindibles que una persona ha de tenir en compte per a establir un pla d’acció d’èxit i saber identificar les fases per les quals passen els projectes emprenedors.
Ana Seijo és mentora de persones emprenedores i gestora del coworking Wohaby, de formació financera, ha treballat en el sector turístic durant quinze anys, després va fer el bot al món emprenedor on s’ha especialitzat en màrqueting i innovació estratègica i és formadora d’EOI en creació d’empreses.
De 10.30 a 12.30 pots inscriure’t en els diferents tallers impartits per coworkers de diferents coworkings de l’illa i representants d’entitats
A causa de la limitació de places disponibles per als workshops, 15 places, necessitem, que a més de la inscripció a la jornada, realitzis una inscripció prèvia marcant el taller o tallers als quals t’interessa assistir.
Hi ha dues franges de tallers disponibles de 10.30 a 11.15 i d’11.45 a 12.30 hores separats per un coffe-break.
A les 12.30 hores pots participar en una activitat de speeddating dinamitzada per Neurona 2020, entitat que fomenta i potència la creativitat en les organitzacions i persones, i plantejada com un espai de trobada entre les persones assistents amb l’objectiu de crear aliances.
Abans de la cloenda per part del batle de Calvià, podràs gaudir d’una conferència experiencial impartida per Alejo Ecoca, en la qual comptarà tres de les claus que el van ajudar en el seu camí d’autònom a empresari,  al repte al qual s’enfronta cada dia  i que considera que són extensibles a qualsevol que estigui es procés de crear un negoci.
Alejo va passar de quedar-se sense treball a entrar en un coworking i, en aquests moments té un equip de 30 persones que programen per a grans companyies de Mallorca  i és un referent en metodologies Lean a Mallorca el repte al qual s’enfronta cada dia
Alejo Ecoca és enginyer superior industrial i fundador de FDSA programación, una empresa de programació que desenvolupa projectes de programació i aplicacions per a empreses i organismes públics.
A més durant tot el matí podràs parlar amb els gestors i representants dels coworkings i entitats participants per a informar-te dels diferents serveis que t’ofereixen per a impulsar el teu projecte empresarial.
Les paradetes que estaran durant la jornada pertanyen a les entitats i coworkings:
Si vols venir a la jornada d’emprenedoria, inscriu-te emplenant aquest formulari. T’esperem el pròxim 22 de març a les 9 hores!

VULL ASSISTIR

 

 

Compartir