LA II FIRA D’OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE CALVIÀ OFERIRÀ EL 21 DE MARÇ MÉS DE 470 LLOCS DE FEINA I ENTREVISTES DE SELECCIÓ A 31 ESTANDS D’EMPRESES

La II Fira d’Ocupació i Emprenedoria, que tindrà lloc els pròxims dies 21 i 22 de març, oferirà més de 470 llocs de treball, majoritàriament relacionats amb el sector serveis en el terme municipal de Calvià.

Si bé les ofertes, en la seva majoria al·ludeixen a perfils professionals propis d’activitats relacionades amb el turisme i l’hostaleria, com a restaurant i sala, cuina, recepció i regidoria de pisos, cal assenyalar l’augment d’ofertes relacionades amb el comerç, la construcció, la seguretat i els serveis a les persones.

El primer dia de la Fira tindrà lloc al poliesportiu Galatzó de Santa Ponça, de 9 a 14 h i de 15 a 18.30 h, amb l’objectiu de realitzar entrevistes de feina a 31 estands d’empreses.

Respecte a aquest punt, l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), des de principis del mes de febrer té sessions informatives per ajudar les persones, tant en la inscripció del currículum i ofertes, com en oferir un programa d’entrenament per afrontar entrevistes de selecció.

La Fira inclou el dia 22 de març, una jornada adreçada a persones emprenedores i empreses, a la Sala Palmanova, que conjuga presentació d’entitats i coworkings de tot Mallorca, tallers i càpsules formatives, i espais de contacte (‘coffee-break’ i ‘speed dating’).

És important assenyalar que per participar a la Fira cal, abans del dia 21, fer uns senzills passos:
1- Inscriure el CV a la plataforma d’ocupació de l’IFOC 
2- Un cop introduït el CV, serà possible inscriure’s en les ofertes de treball disponibles

Els passos es realitzen al web de la Fira www.empleatcalvia.com o, en cas de dubte, directament a les oficines de l’IFOC. Amb la finalitat que l’experiència de participar a la Fira sigui un esdeveniment agradable i proper, el personal de l’IFOC es posa a disposició de les persones interessades per ajudar-les en tot el procés.

Compartir