L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ OBRE A L’EDIFICI JUVENIL “ES GENERADOR” UN NOU PUNT D’ATENCIÓ ALS JOVES PER AL PROGRAMA “EMPLEA’T JOVE”: ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ DE JOVES DE 16 A 30 ANYS

L’Ajuntament de Calvià executa la segona edició d’Emplea’t Jove que s’emmarca en la convocatòria SOIB JOVE Itineraris integrals d’inserció, un programa d’acompanyament a la inserció que té com a finalitat la integració del col·lectiu de joves entre 16 i 30 anys amb especials dificultats d’inserció en el món laboral, que necessiten un suport i assessorament per a la recerca de feina i la definició del seu projecte professional.

La primera edició d’Empleat Jove es va posar en marxa al bienni 2017-2018. Durant aquest programa es van atendre 416 joves, 122 dels quals es trobaven en una situació d’especial vulnerabilitat i varen rebre un acompanyament integral especialitzat. Per garantir una atenció de qualitat a un major número de joves, l’Ajuntament de Calvià, a través de l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) i el Departament de Joventut, ha decidit obrir un nou punt d’atenció d’Emplea’t Jove i ampliar el seu horari.

El nou punt d’atenció s’obrirà a l’edifici juvenil “Es Generador” en horari de tarda (fins al moment era de dilluns a divendres, de 8 a 15h). Aquest servei que es posa a disposició del jovent de Calvià, té un pressupost per als 4 anys de 699.916 €. La participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil impliquen una aportació de 545.893 € i l’Ajuntament n’aporta 154.024 €.

Compartir