Programes de Formació professional amb Contractació

 

971 134 613

SOIB JOVE

Aquests programes estan emmarcats en la iniciativa europea de Garantia Juvenil que pretén facilitar l’accés de la joventut al mercat de treball. L’estratègia fomenta l’emprenedoria jove, aprovada al febrer de 2013 pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Garantia Juvenil estableix que els joves puguin rebre una oferta d’ocupació, educació o formació després de finalitzar els seus estudis o trobar-se en situació de desocupació.

L’objecte d’aquests programes és millorar les aptituds i competències professionals de les persones joves que participen, alhora que es desenvolupen projectes d’interès social per a la ciutadania.

Els programes SOIBJove estan promoguts per l’Ajuntament de Calvià mitjançant l’IFOC i finançats pel SOIB amb la participació del SEPE i cofinançats pel Fondo Social Europeu (FSE).

SOIB 30

Els programes públics de formació i ocupació, dirigits a persones desocupades de 30 anys o més, són un recurs que els permet adquirir les competències professionals necessàries per a la inserció laboral, ja que s’estructuren en ensenyaments específics de formació pràctica professional en un context real de treball.

Aquest programa SOIB 30 està finançat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears amb fons de la LXIV Conferència Sectorial i Assumptes Laborals i gestionat per l’Ajuntament de Calvià.

Per a més informació vine a les nostres oficines de Palmanova.

DEMANAR INFORMACIÓ


Si desitges sol·licitar més informació, emplena aquest formulari i et contestarem tot d’una que sigui possible.

He llegit i accepto política de privacitat.

971 134 613

Compartir