Programes de Formació Professional amb Pràctica Laborals

971 134 613

Programa qualificació inicial

 

Oferta formativa dirigida a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària (ESO). Els i les alumnes es preparen per accedir al mercat laboral gràcies a un certificat de professionalitat, sense perdre de vista la formació reglada.

 

 

Les especialitats formatives que es realitzen són les d’Auxiliar de manteniment d’electromecànica de vehicles i Auxiliar de Perruqueria. S’inclou la realització pràctiques en empreses afavorint una primera experiència laboral.

 

 

Durant el curs els i les alumnes ens van mostrant el ser aprenentatge en un blog. Vols veure’ls? Visita el blog del PQI

Més informació en:

Oferta Formativa

Emplea’T Jove

Itinerari integrat d’inserció que desenvolupa accions que impulsen la integració de joves, d’entre 16 i 30 anys, amb dificultats d’inserció al mercat laboral.

La participació en el programa permet millorar habilitats laborals, realitzar pràctiques en empreses, beneficiar-se de les accions d’intermediació amb empreses i formar-se en oficis com a socorrista o personal de restaurant i bar.
Aquest programa, es realitza en col·laboració amb el SOIB i està cofinançat pel Fondo Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 o el que ho substitueixi.

Logos Empleat

 

 

 

Demana Cita

Certificats de professionalitat

 

Programem cursos per a l’obtenció de certificats que acrediten competències professionals que capaciten per al desenvolupament d’una ocupació. Tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional.

 

 

Oferim certificats que capaciten per a professions amb sortida laboral, bàsicament de turisme i hostaleria, com són Cambrer/a, Ajudant/a de cambrer/a o socorrista de platges, de parcs aquàtics i de piscines.

 

 

 

 

També es programen cursos com per exemple, Monitor de Temps Lliure.

 

 

 

 

Per a més informació vine a les nostres oficines de Palmanova.

Oferta Formativa

Logo Qualitat

Share This