L’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) és un organisme municipal sense personalitat jurídica pròpia que té com a missió:

  • Fomentar l’ocupació dels ciutadans i ciutadanes de Calvià, a través dels seus serveis i programes d’orientació, formació i intermediació laboral, amb especial dedicació a les persones amb majors dificultats d’inserció.
  • Promoure la creació de noves empreses en el municipi, acompanyant els emprenedors en les diferents fases de constitució del seu negoci.
  • Afavorir la consolidació del teixit empresarial local, oferint a les empreses assessorament sobre les diferents àrees de gestió (selecció de personal, finançament, màrqueting…).

PRESENTACIÓ NOVA PÀGINA WEB DEL IFOC A CÀRREC DE NATI FRANCÉS

L’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) ha posat en funcionament un nou web institucional per facilitar l’accés a totes les persones usuàries en base a paràmetres de claredat informativa, adaptació a les xarxes socials i als dispositius mòbils (telèfons intel·ligents i tablets) , visualment més moderna i atractiva i més senzilla i fàcil d’utilitzar.

 

Si vols conèixer més detalls de les activitats de l’equip IFOC, consulta els documents següents:

MEMÒRIES ANUALS

Memòria 2015

Memòria 2016

Memòria 2017

Memòria 2018

Memòria 2019

Memòria 2020

Memòria 2021

PLANS D’OCUPACIÓ LOCAL

Plà Estratègic d’Ocupació 2021-2023

ON SOM?

Les oficines de l’IFOC es troben al:

C/ de Diego Salvà Lezaun, 2    07181 Palmanova (Calvià)

Horari d’atenció al client:
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:30 h

Share This