L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ CONTRACTA DURANT EL MES D’ABRIL 39 PERSONES EN EL MARC DEL PROGRAMA SOIB REACTIVA 2020

L’Ajuntament de Calvià, a través de l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) i dels seus organismes públics Oficina Municipal de Tributs i Llar de Calvià, han iniciat el dia 20 d’abril la contractació de 39 places de treball durant un període de 4 mesos per col·laborar en diferents àrees i empreses Municipals.
En el primer torn d’aquest programa, que va iniciar el 18 de desembre de 2020 fins al 17 d’abril de 2021, han estat treballant 67 persones.
Aquest segon torn que ara ha iniciat està integrat majoritàriament per persones empadronades a Calvià:
Línia 2: Dirigida a 13 persones aturades de llarga durada, majors de 30 anys, inscrites com a desocupades en el SOIB durant almenys 12 dels últims 18 mesos. En aquest cas s’han ofert llocs de treball relacionats amb el manteniment d’edificis i d’equipaments urbans.
Línia 3: Dirigida a 26 persones desocupades, majors de 30 anys, inscrites un mínim de 3 mesos com a desocupades en el SOIB o amb una durada inferior en el cas de persones provinents d’un ERTO. Aquesta línia es dirigeix, entre d’altres, a perfils administratius, personal de manteniment d’edificis, auxiliars de geriatria i personal de neteja.
Totes aquestes contractacions s’emmarquen en el Programa SOIB Reactiva 2020, la iniciativa posada en marxa pel SOIB que s’executa en el marc de la col·laboració amb les corporacions locals, i es configura com una política activa de foment de l’ocupació.
Aquest programa es cofinança amb fons del FSE (Fons Social Europeu), en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020; amb fons procedents de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals; amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible, i amb una aportació de l’Ajuntament de Calvià de 269.294,96 €.
Calvià ha comptat amb un finançament del SOIB 1.006.064,84 € que haurà permès contractar un total de 106 persones en els dos torns de contractació de 4 mesos de durada cadascun.

Compartir